meryl - small

Szemüvegkeretek, amiktől fiatalabbnak látszol

Öregebbnek tűnsz szemüvegben? A megfelelő szemüvegkeret éveket fiatalíthat rajtad….

Akár olvasáshoz vásárolsz szemüveget, akár a szeplők, ráncok eltakarása miatt, válassz a következő 13 keret közül és nézz ki fiatalosan, stílusosan egy pillanat alatt.

 

 

Mutasd meg azokat a babakék szemeket

Hogy a kék szemeket még jobban kihangsúlyozzuk, vásárolj feltűnő kék keretet, mondja Ashley Turen, a New York-i A. Turen Boutique alapítója. “Utánozni fogja a smink hatását, ami által nagyítja a szemet, így nincs szükség árnyékolásra.”

A hosszú arcforma kiegyenlítése

Próbálj egy hajszálnyival nagyobb keretet, ami szögletes alakú, ezt a stílust ajánlja Turen a hosszú arcformájúaknak. “Minél szélesebb a szemüveg, annál jobban kiegyenlíti az arcot”, állítja Turen.

A szögletes arc puhítása

Keress olyan szemüvegeket, amiknek a kerete le van kerekítve, ezáltal tompítja a szögletes arcot. “Gondolj Demi Moore-ra a szuper szexi ‘kocka’ szemüvegében”, mondja Turen. A fekete keret szintén segít kiemelni a szemeket.

Csak lazán

Ha olyasmi keretre vadászol ami inkább észrevétlen mint hivalkodó válassz valami vékonyat és alulértékeltet. Válassz puha, kerek keretet. Az ilyen keret elkerüli a rivaldafényt és kiemeli a mogyoróbarna szemeidet.

Az arccsont kiemelése

A határozott arcsonhoz vásárolj kisebb, és felfelé hajlított keretű szemüveget. “A macskaszem hatás azt az illúziót kelti, mintha meg lenne emelve az arc és a csont szerkezete.”- Turen.

Menj az aranyra

A pilóta keretek örök klasszikusok, megtalálhatók minden divatdiktátor táskájában. Tekerje fel a hangerőt az aranyban csillogó konyakos lencsékben. Általánosságban minden arcformához passzol, sose fog kimenni a divatból.

Cicomázd ki

A macskaszemek hódítanak az elmúlt évszakokban, turbózd fel a kinézeted egy szemüveggel és legyél fiatalos és elegáns könnyedén. “Adj hozzá egy kis arany díszítést és láss csodát – Old School Hollywood kinézet” – mondja Eric Himel a sztár stylist. A macskaszem keret puhítja az arcot, míg a felfelé hajlított szélek miatt még nőiesebb vonalakat kapunk.

Haladj az irányzattal

A Ray Ban Clubmaster napszemüvegek általánosságban minden arcformát laposítanak, és ezáltal egy fiatalos, hippis megjelenést kapunk, mondja Himel. “Maradj a fekete vagy teknőctarka színeknél a klasszikus kinézet eléréséhez. Mindkettő remekül megy egy egyszerű pólóval vagy egy kis fekete ruhával.”

Egészítsd ki a színed

Védd meg a szemeidet az UV sugárzástól a Light Havanai Retro Super Future People Szemüvegekkel. “A szemüvegek színei remekül mennek a mézes és szőkés hajárnyalatokhoz”- Turen.

Légy bátor

Egy túlméretezett keret kihívás lehet a legtöbb arcformához, de akár hibátlanul passzolhat is – Himel. Lehetséges, hogy rengeteg bókot gyűjthetsz ahogy jönnek az évszakok.

Kiemelkedő Sziluett

Ha keskeny az arcod és szereted ahogy a kerek keretek kinéznek, akkor végy számításba egy ilyen darabot: “Ezt nevezem én ‘keretzavarnak’ ” – Himel. “Egyszerre kerek és szögletes”.

Pimasz kígyóbőr

“A kerek keretek nagyon tudatosak ebben az évszakban, de nem minden arcformához” – mondja Himel. “Mondj le róla ha kerek arcod van.”

Turbózd fel

Különböző anyagok kombinálásával, mint például a teknősbéka és csiszolt arany, egy egészen luxus kinézetet kölcsönözhetsz magadnak.

http://www.goodhousekeeping.com/